• Andreja Bitenca 70, 1000 Ljubljana
  • Tel +386 31 432 331, Fax +386 1 53 75 751
  • info@merhamet.si

Merhametova akcija »Sadaka za nasmeh« se nadaljuje

V času razglasitve epidemije v Republiki Sloveniji je humanitarna organizacija Merhamet pričela z akcijo »Sadaka za nasmeh«. Konec meseca maja smo že tretjič razdelili približno 100 paketov pomoči. Gre za prehrambne pakete, pakete mleka in osnovnih higienskih potrebščin. Ob tej priložnosti je podeljena ena tona krompirja, ki ga je doniral S. B. iz Ljubljane.

Humanitarna organizacija Merhamet je skupaj s svojimi prostovoljci donirala potrebna sredstva v naslednjih občinah: Ljubljana, Kranj, Škofja Loka, Jesenice, Izola, Nova Gorica, Velenje, Medvode, Kamnik. Veliko število ljudi se je odzvalo povabilu Merhameta in posamezno ali skupaj s svojo družino podprlo projekt tako, da so pripravili pakete v skladu s svojimi zmožnostmi.

Ob tej priložnosti se želimo zahvaliti vsem, ki so bili del Merhametove akcije, posebej pa našim donatorjem in podpornikom. Hkrati pa vabimo vse, ki bi želeli biti del te akcije, da se nam pridružijo in enkrat mesečno skupaj za vse, ki so v socialni stiski, prispevamo s paketom prehrambnih artiklov.

Zdaj je čas, ko lahko vsak od nas pomaga pomoči potrebnim.

Vabimo vas, da ste še naprej del Merhametove akcije »Sadaka za nasmeh«, in sicer z nakupom prehrambnih artiklov ali vplačilom vrednosti enega prehrambnega paketa (40 evrov). Sredstva lahko nakažete na spodnji račun:

Humanitarna organizacija MERHAMET Cesta Andreja Bitenca 70 1000 Ljubljana

TRR: SI56 2900 0005 0849 003 Koda namena: Sadaka za nasmeh Swift: BACXSI22

BODI ČLOVEK, POMAGAJ POMOČI POTREBNIM.