• Andreja Bitenca 70, 1000 Ljubljana
 • Tel +386 31 432 331, Fax +386 1 53 75 751
 • info@merhamet.si

Prostovoljstvo

Dobrodelnosti ni brez požrtvovalnih prostovoljcev.

Prostovoljstvo je za družbo izrednega pomena, saj med drugim izboljšuje kakovost življenja v družbi ter brani interese posameznikov skupin, ki so ogroženi, izključeni, potisnjeni na rob.

Motivi, zakaj nekdo postane prostovoljec, so zelo različni, vsekakor pa prostovoljno delo prostovoljcu tudi nekaj podarja − od pozitivnih čustev, občutka učinkovitosti, poznanstev, novih znanj in kompetenc do prijetno preživetega prostega časa.

V kolikor tudi sami čutite potrebo, da bi s svojim znanjem, kompetencami in učinkovitostjo pomagali pri izvajanju naših aktivnosti, vas vabimo, da se prijavite.

  Prijavnica

  Polja, označena z *, so obvezna

  Osebni podatki

  Ime in priimek *

  Ulica in hišna številka *

  Poštna številka *

  Kraj *

  E-mail naslov *

  GSM številka

  Oblika dela za katerega se zanimam *:

  administracijatrženjeanketiranjeučna pomočdelo z medijivodenje skupin, delavnic za samopomočinformiranjezagovorništvoizobraževanjezbiranje denarnih sredstevorganizacija dogodkovpriprava in izvedba projektovpomoč na domu

  Antispam zaščita. Vpišite rezultat *:

  Vaše podatke zbiramo in obdelujemo v skladu s pravilih slovenske zakonodaje, ki ščiti vaše osebne podatke. Zbiramo in obdelujemo jih za potrebe po prostovoljski pomoči in za posredovanje informacij na področju prostovoljstva: Podatkov ne bomo uporabili v komercialne namene.

  S klikom na gumb "Pošlji" sprejemam zgornje pogoje.