Banner Image Not Found

blog

MERHAMETOVA AKCIJA V MESECU OKTOBRU

V oktobru je humanitarna organizacija Merhamet razdelila 50 paketov živil in 50 paketov tekstilnih izdelkov. »Sadaka za nasmeh« je osrednja akcija Merhameta, ki se po zaslugi ljudi dobre volje izvaja vsak mesec.

MERHAMETOVA AKCIJA V SEPTEMBRU

Humanitarna organizacija Merhamet je septembra razdelila 70 paketov živil. V okviru te akcije je bilo za potrebe uporabnikov Merhametovih storitev razdeljenih 70 vreč krompirja po deset kilogramov. To dragoceno donacijo krompirja nam je že tretjič podaril gospod Senad Bilal iz Ljubljane. Tokrat se mu toplo zahvaljujemo in molimo Vzvišenega Boga, da bi mu dal zdravje

MERHAMETOVA AKCIJA V MESECU AVGUSTU

Humanitarna organizacija Merhamet je avgusta 2021 razdelila 100 paketov živil, 120 paketov šolskih potrebščin, 80 paketov tekstila in 30 kosov šolskih torb. V okviru naše redne mesečne akcije »Sadaka za nasmeh« smo razdelili 100 paketov živil. To našo osrednjo akcijo izvajamo vsak mesec.

MERHAMETOVA AKCIJA V MESECU JUNIJU – JULIJU

Humanitarna organizacija Merhamet je junija razdelila 95 paketov živil. Paket živil vsebuje osnovna živila, ki jih potrebuje vsako gospodinjstvo. Tudi v okviru te akcije smo razdelili več kot 60 tekstilnih paketov.

MERHAMETOVA AKCIJA V MESECU MAJU

Humanitarna organizacija Merhamet je v mesecu maju izvedla nekaj aktivnosti, ki so realizirane na naslednje načine: podelitev bajramskih paketov v sodelovanju z Mešihatom Islamske skupnosti v Republiki Sloveniji, realizacija enokratne pomoči v obliki poravnave dolgov ene socialno ogrožene družine iz Ljubljane ter realizacija tekstilnih daril za mlade.

MERHAMETOVA AKCIJA V MESECU APRILU

Humanitarna organizacija Merhamet je aprila razdelila 100 paketov prehrambnih artiklov, 100 paketov krompirja, 80 paketov tekstilnih potrebščin in 20 paketov higienskih potrebščin za otroke: plenice, robčke, adaptirano mleko in različne proizvode vnaprej pripravljene hrane za otroke.