• Andreja Bitenca 70, 1000 Ljubljana
  • Tel +386 31 432 331, Fax +386 1 53 75 751
  • info@merhamet.si

MERHAMETOVA AKCIJA V MESECU APRILU

Humanitarna organizacija Merhamet je aprila razdelila 100 paketov prehrambnih artiklov, 100 paketov krompirja, 80 paketov tekstilnih potrebščin in 20 paketov higienskih potrebščin za otroke: plenice, robčke, adaptirano mleko in različne proizvode vnaprej pripravljene hrane za otroke.

»Sadaka za nasmeh« je naša osrednja akcija, število njenih uporabnikov se iz meseca v mesec veča. Na žalost se je veliko ljudi zaradi pojava koronavirusa in posledično odpuščanj z delovnih mest znašlo v težkih razmerah, saj so ostali brez službe. Po plačilu stroškov, najemnin, kreditov so se ljudje znašli v situaciji, da jim za prehrano ostane zelo malo. Tako se število Merhametovih uporabnikov veča in ob tej priložnosti apeliramo na vse ljudi, ki bodo to brali in imajo možnost, da postanejo del naših aktivnosti. Tako, da pomagamo drugim, pravzaprav pomagamo sebi, saj tako gradimo družbo zadovoljnih in dostojanstvenih ljudi. Prav tako upamo, da se bodo tudi drugi zgledovali po nas in tudi sami naredili kaj dobrega. Aprila smo vse akcije izvedli s pomočjo naših donatorjev.

ZAHVALA DONATORJEM APRILSKE MERHAMETOVE AKCIJE

Zahvaljujemo se gospodu N. N. iz Ljubljane, ki je doniral 100 kilogramov krompirja. Zahvaljujemo se Irfanu in Mersudu Bajramoviću, ki sta aktivna donatorja vseh naših akcij. Prav tako hvala hadži Esmi Hasanić, hadžijema Zilhadu Kudiću in Safetu Jakupoviću iz Ljubljane. Posebej se zahvaljujemo gospodu Denisu Biščeviću, ki je v aprilski akciji zagotovil veliko število prehrambnih paketov. Zahvaljujemo se vsem vam, ki ste donirali kakršnakoli sredstva za MO Merhamet. Naša zahvala gre tudi prostovoljcema Izeti Hodžić-Jušić in Smaji Ramiću, brez njune pomoči bi težko realizirali svoje mesečne aktivnosti. Prosimo Vzvišenega Boga, da vsem podari zdravje in lepo usodo. Naj se tudi drugi zgledujejo po njih.

Vabimo vas, da postanete del Merhametove ekipe za delanje dobra.

Bodi human/Delaj dobro/Bodi človek!