• Andreja Bitenca 70, 1000 Ljubljana
  • Tel +386 31 432 331, Fax +386 1 53 75 751
  • info@merhamet.si

MERHAMETOVA AKCIJA V MESECU AVGUSTU

Humanitarna organizacija Merhamet je avgusta 2021 razdelila 100 paketov živil, 120 paketov šolskih potrebščin, 80 paketov tekstila in 30 kosov šolskih torb. V okviru naše redne mesečne akcije »Sadaka za nasmeh« smo razdelili 100 paketov živil. To našo osrednjo akcijo izvajamo vsak mesec.

Razdelili smo tudi 80 tekstilnih paketov, ki vključujejo moška, ​​ženska in otroška oblačila in obutev. Posteljnina se distribuira tudi preko tekstilnih paketov, tako za odrasle kot za otroke.

Zahvaljujoč našim donatorjem lahko skoraj vsak mesec otroke razveselimo z različnimi igračami.

REALIZACIJA MERHAMETOVE AKCIJE “ŠOLSKE RADOSTI”

Zahvaljujemo se vsem našim donatorjem, ki so z akcijo »Šolske radosti« uspeli pripraviti 120 paketov šolskih potrebščin za otroke. Pri tej akciji smo dali prednost družinam, ki imajo otroke, ki hodijo v osnovno šolo. Seveda smo namenili več paketov za srednješolce, kot tudi za študente, ki študirajo na različnih fakultetah v Ljubljani. Zahvaljujemo se Kranjčanom, Ljubljančanom in Izolanom za aktivno sodelovanje pri tej akciji. Hvala vsem in naj jim Bog vsemogočni podari zdravje in uspeh na vseh področjih. Upamo, da bodo vsi v teh besedah ​​prepoznani in da bodo še naprej del naših aktivnosti.

DELITEV KURBANSKOG MESA

Že večkrat smo v sodelovanju s hadžijem Zilhadom Kudićem iz Ljubljane realizirali razdeljevanje mesa. Tokrat smo uporabnikom Merhametovih storitev razdelili 50 kilogramov kurbanskega mesa. Meso smo razdelili migrantskim družinam iz Ljubljane, pa tudi družinam z velikim številom članov. Upamo, da lahko vsi, ki imajo željo delati dobro, to storijo z darovanjem za različne priložnosti Humanitarni organizaciji Merhamet.

HVALA DONATORJEM

Vse aktivnosti, ki jih vodi in izvaja Humanitarna organizacija Merhamet, brez pomoči dobrih ljudi ne bi uspele. Hvala vsem našim ljudem, simpatizerjem, donatorjem in prostovoljcem od Jesenic do Izole in Maribora. Naši najbolj redni donatorji prihajajo iz Ljubljane in Kranja. Hvala vsem. Posebno zahvalo dolgujemo Azri in Muhamedu Kulauzoviću iz Ljubljane, Amelu Durmiševiću iz Ljubljane, Ismetu Kalabiću, Hazimu Okanoviću, Husniji Kurtoviću iz Ljubljane, dr. Muhamedu Ikanoviću iz Ljubljane, Irfanu Bajramoviću in njegovi družini tudi iz Ljubljane. Zahvaljujemo se tudi Hasanu Alibašiću in njegovi družini iz Kranja. Hvala pekarni Karavanke za darovano moko, pa tudi Mirzetu Bajroviću iz Kranja.

Hvala vsem dobrim Kranjčanom, ki ste podpirali vsa naša dejanja. Hvala: Adelisa, Aida in Jasmin, Nijaz, Jasminka, Džejla in Amra, Nevzeta Salkić, Adis Fazlić z družino, Kenan Majetić, Mirnesa in Zilhad, Ferid in Devla, Jasmin Džehverović, Đemil Halilović, Edvin in Aida, Ferida, Zehida, Enisa, Iša, Edita in vsi ostali, ki so bili del katere koli akcije Merhameta. Hvala tudi gospe Samiri Cerić, ki se nas je spomnila in poslala dragocen paket iz Izole.

Hvala tudi dobrim Ljubljančanom, ki podpirajo vsa naša dejanja. Hvala: Samira Bosnić in družina, Zilhad Kudić, Safet Jakupović, Izudina Karišik, Esma Hasanić, Mirsad Beganović z družino, Ševko Karaosmanović, Ismet Kalabić, in vsi ostali, ki so bili, a tudi želijo in načrtujejo biti del Merhametove akcije .

Naša želja je ustvariti boljšo družbo za prihodnje generacije. Z dobrim delom svojim otrokom puščamo trajno dediščino in boljšo prihodnost, upamo, da boste vsi, ki berete te vrstice, postali naši donatorji, simpatizerji ali prostovoljci. Naj bo naš moto: tvoje je samo tisto, kar daš drugemu!

Bodite del Merhametovih dejanj tudi vi!

Bodi human/Bodi dober/Bodi človek.