• Andreja Bitenca 70, 1000 Ljubljana
  • Tel +386 31 432 331, Fax +386 1 53 75 751
  • info@merhamet.si

MERHAMETOVA AKCIJA V MESECU FEBRUARJU

Humanitarna organizacija Merhamet v mesecu februarju nadaljuje s svojo glavno akcijo ”Sadaka za nasmeh”. V sklopu te akcije je ta mesec razdeljeno 90 paketov prehrambnih izdelkov in 70 paketov tekstilnih potrebščin (moška, ženska in otroška oblačila in obutev). Prav tako sta v sklopu te akcije podarjena dva otroška avtosedeža ter otroško kolo in osnovne higienske potrebščine za majhne otroke: plenice, šamponi, vlažilni robčki in otroška hrana.

POMOČ DRUŽINAM PRISELJENCEV

V mesecu februarju je Humanitarna organizacija Merhamet družinam priseljencev razdelila večje pakete prehrambnih in tekstilnih izdelkov. Te družine večinoma živijo v okolici Ljubljane in največkrat gre za veččlanske družine.

ZAHVALA DONATORJEM

Vse te mesece Humanitarna organizacija Merhamet zahvaljujoč svojim zvestim donatorjem uspešno realizira vse svoje akcije. Donatorji za februarsko akcijo so bili: Zilhad in Mirnesa Džananović iz Kranja, Nijaz Bajraktarević z družino iz Kranja, Alma Ajšić in Ajka Kurtić iz Velenja. Vsem se zahvaljujemo in prosimo Boga, da jim podari zdravje in uspeh v življenju.

MREŽA DONATORJEV

Zavedajoč se razmer, v katerih se zaradi koronavirusa nahaja ves svet, pa tudi dejstva, da se je veliko ljudi znašlo v različnih materialnih in socialnih težavah, vam vsem, ki berete naše vrstice, ponujamo, da postanete del Merhametovih akcij. Lahko donirate finančna sredstva, kupite potrebne stvari ali izberete družino in ji osebno dostavite željene artikle. Upamo, da se dobro v nas prebudi in naša dobrota začne graditi boljšo družbo za generacije, ki prihajajo za nami.