• Andreja Bitenca 70, 1000 Ljubljana
  • Tel +386 31 432 331, Fax +386 1 53 75 751
  • info@merhamet.si

MERHAMETOVA AKCIJA V MESECU JUNIJU – JULIJU

Humanitarna organizacija Merhamet je junija razdelila 95 paketov živil. Paket živil vsebuje osnovna živila, ki jih potrebuje vsako gospodinjstvo. Tudi v okviru te akcije smo razdelili več kot 60 tekstilnih paketov.

Paketi, ki vsebujejo tekstil, so sestavljeni iz moške, ženske in otroške obutve in oblačil. V sklopu tekstilnih paketov se vsak mesec razdelijo otroške igrače, ki so večinoma v dobrem stanju ali nove.

Humanitarna organizacija Merhamet je tako kot v vseh preteklih mesecih in akcijah hvaležna vsem svojim donatorjem in prostovoljcem, brez katerih ne bi mogli uresničiti zastavljenih projektov in ciljev.

MERHAMETOVA AKCIJA V MESECU JULIJU

Humanitarna organizacija Merhamet je julija razdelila 50 paketov živil in tekstilnih izdelkov. Uporabniki storitev HO Merhamet so ljudje, ki so v težki življenjski situaciji, na robu obstoja in tudi veliko število naših uporabnikov so migrantske družine, ki so v različnih nastanitvah v okolici Ljubljane. Donator naše akcije v juliju je družina Beganović iz Ljubljane. Ob tej priložnosti se jim toplo zahvaljujemo in prosimo Boga, naj jim podari dobro zdravje in vsak uspeh. Zahvaljujemo se tudi vsem donatorjem, brez katerih naše humanitarne aktivnosti ne bi mogli izvesti. Vsem se jim toplo zahvaljujemo z prošnjo Vzvišenem Bogu, naj jim podari dobro zdravje in veliko uspeha na vseh področjih.

ŠOLSKE RADOSTI

Šolske radosti je projekt, ki ga izvajamo že nekaj let zapored. Ta projekt pomaga otrokom iz socialno šibkih družin za začetek novega šolskega leta. V okviru tega projekta lahko donirate šolske potrebščine: šolske torbe, svinčnike, zvezke in osnovne pripomočke za likovno in glasbeno umetnost. Ta projekt traja do konca avgusta. Upamo, da bo večina tistih, ki bodo brala ta besedila, želela biti del naših projektov. Vabimo vse, ki želite biti družbeno aktivni, da se odzovejo na katero koli naše dejanje. Naš moto je: Bodite humani / bodite človeški / delajte dobro

Bodite humani / bodite človeški / delajte dobro