• Andreja Bitenca 70, 1000 Ljubljana
  • Tel +386 31 432 331, Fax +386 1 53 75 751
  • info@merhamet.si

MERHAMETOVA AKCIJA V MESECU MARCU

Humanitarna organizacija Merhamet je v marcu nadaljevala s svojo osrednjo akcijo ”Sadaka za nasmeh”. V tem mesecu je dodeljeno 100 paketov prehrambnih izdelkov. Zahvaljujoč vsem donatorjem smo razdelili 60 paketov tekstilnih izdelkov, med katerimi so moška, ženska in otroška oblačila ter obutev. Humanitarna organizacija Merhamet vsak mesec razdeli nekaj koles, otroških vozičkov, igrač, otroških nahrbtnikov in različne potovalne kovčke. Vse naše akcije izvajamo s pomočjo donatorjev, ki vsak mesec omogočijo potrebne količine prehrambnih, tekstilnih in ostalih izdelkov, ki so nam potrebni.

ZAHVALA DONATORJEM

Naša zahvala v mesecu marcu je namenjena naslednjim donatorjem. Zahvaljujemo se Pekarni Karavanke z Jesenic, ki je donirala 1300 kg moke, gospodu Mirzetu Bajroviću, ki je doniral 500 kg moke. Prav tako se zahvaljujemo donatorjem in prostovoljcem iz Kopra, ki so donirali velike prehrambne pakete z različno vsebino. Prav tako so nam donatorji iz Kopra donirali oblačila, otroška kolesa in igrače. Zahvaljujemo se gospodu Irfanu Bajramoviću, ki je bil tudi ta mesec naš donator prehrambnih izdelkov. Gospod Hazim Okanović je skupaj s svojo družino naš redni donator. Iskrena in topla hvala vsem njim. Prosimo Boga, da njim in članom njihove družine podari veliko dobrega.

Upamo, da boste vsi, ki boste brali te vrstice, hoteli narediti nekaj dobrega za nekoga drugega. Ker naše je samo tisto, kar damo drugim. Z delanjem dobrega gradimo zdravo družbo in lep sistem vrednot. Delajmo dobro, govorimo dobro in trudimo se, da naši otroci rastejo obkroženi s takšnimi načeli.

Bodi human/Delaj dobro/Doniraj/Bodi del Merhametove ekipe