• Andreja Bitenca 70, 1000 Ljubljana
  • Tel +386 31 432 331, Fax +386 1 53 75 751
  • info@merhamet.si

MERHAMETOVA AKCIJA V SEPTEMBRU

Humanitarna organizacija Merhamet je septembra razdelila 70 paketov živil. V okviru te akcije je bilo za potrebe uporabnikov Merhametovih storitev razdeljenih 70 vreč krompirja po deset kilogramov. To dragoceno donacijo krompirja nam je že tretjič podaril gospod Senad Bilal iz Ljubljane. Tokrat se mu toplo zahvaljujemo in molimo Vzvišenega Boga, da bi mu dal zdravje in uspeh.

Tudi ta mesec smo prejeli dragoceno donacijo Ljubljanskih mlekarn iz Ljubljane. Donacija je bila realizirana že tretjič. Moka, mleko, olje in krompir so ena od osnovnih živil, ki jih potrebuje vsako gospodinjstvo.

Neskončna hvala vsem našim donatorjem

Sadaka za nasmeh« je naša osrednja akcija, ki jo izvajamo vsak mesec. Poleg te akcije vsak mesec razdelimo tekstilne pakete, ki vsebujejo moško, žensko in otroško obutev in oblačila ter različne tekstilne izdelke, posteljnino in torbe.

V tem mesecu smo imeli dragoceno donacijo novih otroških igrač, in smo razdelili 150 novih artiklov otroških igrač za potrebe uporabnikov Merhametovih storitev.

To dragoceno donacijo, pa tudi donacije živil (riž, testenine, pločevinke, olje, higienski pripomočki) nam je podaril g. Denis Beširević iz Ljubljane.

Iskreno se mu zahvaljujemo za podporo in donacije, ki jih je večkrat realiziral za potrebe Humanitarne organizacije Merhamet.

Vse naše akcije bi bilo nemogoče izvesti brez podpore dobrih ljudi. Hvala vsem, ki nesebično dajete in želite biti del dobrega.

Vabljeni vsi, ki bi želeli biti del katere od naših aktivnosti. Skupaj delamo dobro v dobro vseh nas.

Bodi human / Bodi človek / Delaj dobro!