• Andreja Bitenca 70, 1000 Ljubljana
  • Tel +386 31 432 331, Fax +386 1 53 75 751
  • info@merhamet.si

MERHAMETOVA NOVEMBRSKA AKCIJA

Humanitarna organizacija Merhamet je novembra razdelila 90 paketov prehrambnih in 40 paketov tekstilnih izdelkov, med katere spadajo moška, ženska in otroška oblačila ter obutev in različni dodatki za dom in gospodinjstvo. Humanitarna organizacija Merhamet v akciji, ki je poimenovana ”Sadaka za nasmeh”, vsak mesec realizira podelitev prehrambnih artiklov.

Aktivnosti in donacije naših članov ter donatorjev se kažejo na različne načine. Ob vseh aktivnostih je Humanitarna organizacija Merhamet novembra družinam podarila otroško posteljico, otroški voziček, gugalnik za dojenčka ter različne hišne aparate. Vse to so podarili naši zvesti donatorji.

Prizadevali smo si, da bi naša pomoč bila dosegljiva vsem družinam, ki pomoč potrebujejo, prav tako pa tudi družinam migrantov, ki živijo na območju občine Ljubljana.

Na naslov Humanitarne organizacije Merhamet vsak mesec prispe veliko različnih prošenj in dopisov, tako iz Slovenije kot iz Bosne in Hercegovine. Z Božjo pomočjo si prizadevamo, da je večina prošenj uslišanih. Zato se zahvaljujemo vsem dobrim ljudem in našim donatorjem, ki se neutrudno borijo in skrbijo za druge. Naj vam dragi Bog povrne.

POMOČ ZA DRUŽINE V BOSNI I HERCEGOVINI

Humanitarna organizacija Merhamet je novembra s paketi prehrambnih izdelkov razveselila nekaj družin v Bosni in Hercegovini. Prav tako je Merhamet dve družini razveselil z nakupom drv za ogrevanje. Veliko število družin se je zaradi epidemije novega koronavirusa znašlo v težkih življenjskih razmerah.

V želji, da razveselimo še več družin, ki potrebujejo pomoč, vabimo vas, ki imate možnost, da se nam pridružite in postanete humani.

HVALA DONATORJEM IN PROSTOVOLJCEM

Humanitarna organizacija Merhamet izraža hvaležnost vsem svojim donatorjem in prostovoljcem. Hvala za donacije, neutrudno delo in pomaganje drugim. Zahvaljujemo se družinama Muhameda Kulauzovića in Hazima Okanovića, ki sta nas s svojimi donacijami pripravili do tega, da se jima zahvalimo in prosimo Vzvišenega Boga, da njima in njunima družinama podari zdravje in uspeh, tako v poslovnem kot zasebnem življenju.

V mesecih, ki so za nami, smo obveščali o vseh aktivnostih in akcijah, ki jih izvaja Humanitarna organizacija Merhamet. Želimo si, da se naš dober glas širi in pri ljudeh zbudimo občutek skrbi za druge. To se lahko pokaže v različnih oblikah. Človek je družbeno in humano bitje. S tem, ko delamo dobro, ustvarjamo družbo, v kateri bo večina ljudi zadovoljna, srečna in preskrbljena. Naša mesečna akcija ”Sadaka za nasmeh” nas pričakuje tudi decembra. Upamo, da boste vsi, ki ste prebrali to besedilo, del naše zgodbe.

Bodi human/Bodi človek/Bodi del dobrega/Podari in pomagaj!